Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN-flex.Lees meer.
Voor werkgevers

Werkwijze

Op zoek naar flexibel personeel voor jouw organisatie? Dan ben je bij EN flex aan het juiste adres! Wij helpen je graag bij het aantrekken van de juiste kandidaten. Onze flexkrachten zijn breed inzetbaar binnen diverse branches door heel Nederland.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag een vacature aanmelden? Dat kan!

Foto
Foto
Het proces

Hoe het werkt

1. Jij meldt je vacature aan

2. Wij verspreiden de vacature

3. Wij selecteren geschikte kandidaten

4. Wij regelen de sollicitatieprocedure

5. Wij regelen de aanstelling van de kandidaat

6. Wij begeleiden de kandidaat

Waarom?

Voordelen van EN-FLEX

Alles wat wij doen is persoonlijk en op maat. wij geloven in mensen en willen jou maar al te graag helpen aan een goede baan. Nieuwsgierig of en-flex bij jou past? jij kiest voor en-flex omdat:

1. Versterking van Jouw Merk

Bij En-flex werken we altijd vanuit de naam van onze klant. Dit betekent dat we jouw bedrijfsidentiteit en merk versterken terwijl we de juiste personeelsoplossingen bieden. Onze inzet voor jouw merk betekent dat we niet alleen werknemers leveren, maar ook bijdragen aan het opbouwen van een sterke en positieve reputatie voor jouw organisatie.

2. Makkelijke en Transparante Processen

We begrijpen dat efficiënte en transparante processen cruciaal zijn voor een succesvolle samenwerking. Bij En-flex zorgen we ervoor dat het hele proces van werving, selectie en plaatsing soepel en eenvoudig verloopt. Onze transparantie garandeert dat zowel onze klanten als kandidaten volledig op de hoogte zijn van de stappen en beslissingen in het proces, waardoor vertrouwen wordt opgebouwd.

3. Concurrerende Tarieven

Wij begrijpen dat kosten een belangrijke rol spelen in het beheer van je bedrijf. Daarom streven we ernaar om concurrerende tarieven aan te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Bij En-flex krijg je waar voor je geld, met kosteneffectieve oplossingen voor al je personeelsbehoeften.

Vacature aanmelden