Wie wij zijn

EN-flex is een landelijk uitzendbureau dat beschikt over een groot, gevarieerd netwerk. Wij bieden een ruim aanbod aan leuke banen in diverse vakgebieden.

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers, waarmee we met veel enthousiasme samenwerken om flexibele banen op maat te kunnen bieden. Samen bewegen we mee op de specifieke voorkeuren, behoeften en wensen van werkgevers en werknemers.

Onze kernwaarden
Kernwaarden
Toekomstgericht
VERBINDEND
VERRASSEND
VERANTWOORDELIJK
OPLOSSINGSGERICHT
Cerftificaten

EN-flex is NEN4400-1 gecertificeerd en we zijn aangesloten bij de NBBU.

NEN4400-1

Deze norm bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van een uitzendonderneming. Via deze norm wordt vastgesteld of wij als uitzendbureau aan bepaalde verplichtingen uit arbeid voldoen.

NBBU

EN-flex is aangesloten bij de NBBU: de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. De NBBU ziet erop toe dat zijn leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving in acht nemen.

EN-flex is onderdeel van EN HR solutions
EN-flex is onderdeel van EN HR solutions, dé RPO-specialist in Nederland en België. Als recruitmentpartner neemt EN HR solutions de recruitmentprocessen van diverse organisaties uit handen, geheel of gedeeltelijk, al bijna 20 jaar lang. Dankzij deze achtergrond kennen we bij EN-flex de uitdagingen, ontwikkelingen en potenties van de snel veranderende arbeidsmarkt als geen ander. Uiteraard hebben wij ook toegang tot het grote, diverse netwerk van EN HR solutions.
Bekijk alle diensten
Wie zijn wij