Let op: Vacature- en recruitmentfraude: phishing-berichten uit naam van EN-flex.Lees meer.
Over ons

Wie wij zijn

EN-flex is een landelijk uitzendbureau dat beschikt over een groot, gevarieerd netwerk. Wij bieden een ruim aanbod aan leuke banen in diverse vakgebieden.

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers, waarmee we met veel enthousiasme samenwerken om flexibele banen op maat te kunnen bieden. Samen bewegen we mee op de specifieke voorkeuren, behoeften en wensen van werkgevers en werknemers.

Lees verder Read more
Foto
Ons DNA

Hier staan we voor

1. Toekomstgericht
We streven voortdurend naar innovatie en vooruitgang.

2. Verbindend
We bouwen sterke relaties op, zowel intern als met onze partners.

3. Verrassend
We houden van het leveren van verrassingen - positieve en waardevolle ervaringen die onze klanten niet verwachten.

4. Oplossingsgericht
We gaan proactief op zoek naar manieren om doelen te bereiken.

5. Verantwoordelijk
We streven ernaar om altijd ethisch, eerlijk en zorgvuldig te handelen.

Onze certificaten

Hoe we het doen

NEN4400-1

Deze norm bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van een uitzendonderneming. Via deze norm wordt vastgesteld of wij als uitzendbureau aan bepaalde verplichtingen uit arbeid voldoen.

NBBU

EN-flex is aangesloten bij de NBBU: de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. De NBBU ziet erop toe dat zijn leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving in acht nemen.

Foto
Onze teams

Met wie we dit doen

EN HR solutions

EN-flex is onderdeel van EN HR solutions, dé RPO-specialist in Nederland en België. Als recruitmentpartner neemt EN HR solutions de recruitmentprocessen van diverse organisaties uit handen, geheel of gedeeltelijk, al bijna 20 jaar lang. Dankzij deze achtergrond kennen we bij EN-flex de uitdagingen, ontwikkelingen en potenties van de snel veranderende arbeidsmarkt als geen ander. Uiteraard hebben wij ook toegang tot het grote, diverse netwerk van EN HR solutions.