EN flex is onderdeel van EN HR solutions, dé RPO specialist van Nederland en België. Bij het begrip RPO (Recruitment Proces Outsourcing) gaat er misschien nog niet meteen een lampje bij je branden, maar kort gezegd komt het erop neer dat EN HR solutions als recruitmentpartner, de recruitmentprocessen van diverse organisaties uit handen neemt, geheel of gedeeltelijk, al bijna 20 jaar lang. Mede dankzij deze achtergrond, beschikken wij over de mensenkennis, online expertise en een groot, divers netwerk, om jou te kunnen begeleiden naar een passende flexibele baan.

Waarom EN flex?

Alles wat wij doen is persoonlijk en op maat. Wij geloven in ménsen en kijken verder dan een oppervlakkig cv. Wij nemen nog ouderwets de tijd om maximaal naar jou en jouw wensen te luisteren. Waar vind je dat tegenwoordig nou nog meer?

Hoe werkt EN flex?

EN flex werkt landelijk en beschikt over een groot, gevarieerd netwerk. Waar je ook woont of wilt werken, onze opdrachtgevers hebben altijd de beste vacatures voor je, binnen diverse branches, verspreid door heel Nederland.

Waarom je voor EN flex kiest.

01
Een ruim en divers vacatureaanbod, met zowel fulltime- als parttime functies.
02
Je behoudt de regie om flexibel van baan te switchen, zodat je veel verschillende werkervaring op kunt doen.
03
Veel flexibele mogelijkheden om kennis te maken met verschillende functies en branches.
04
Onze flexibele (parttime) banen zijn goed te combineren naast een eventuele studie, een andere baan of gezin.
05
Via een online website heb je inzicht in alle openstaande vacatures.
06
Je krijgt de vrijheid om veel verschillende werkervaring op te doen, binnen diverse branches, verspreid door heel Nederland. Never a dull moment dus!