Veelgestelde vragen

Algemeen

Na 12 maanden krijg je een aanbieding voor een vast aantal uren. Je hebt recht op transitievergoeding vanaf dag 1 als je werkzaamheden stoppen op laste van je werkgever.

Roosters moeten 4 dagen voorafgaand bekend zijn en kunnen in overleg gewijzigd worden, minimum aantal te werken uren per dag is 3.

Via enflex.nl kun je je inschrijven als uitzendkracht. Wij beheren de uitzendvacatures van verschillende opdrachtgevers dus wij zullen op basis van jouw cv en motivatie gaan kijken welke vacatures het beste bij jou matchen. Ga direct naar het inschrijfformulier

Op enflex.nl zie je alle vacatures die wij in beheer hebben. Heb je interesse in één van de posities? Solliciteer dan middels het sollicitatieformulier bij desbetreffende vacature.

EN flex is onderdeel van EN HR solutions, dé RPO specialist van Nederland en België. Kom meer te weten op de Over Ons pagina

Load More

Betalingen en vergoedingen

Als je er zeker van wil zijn dat je je uren van afgelopen week verloond krijgt moeten die maandag erop vóór 18.00 uur geaccordeerd, door jou en je manager, bij ons binnen zijn.

  1. Reis je met OV? Vul dan het bedrag in bij vakje Vergoeding OV en upload een declaratieoverzicht van ov-chipkaart.nl of evt foto van losse kaartjes.
  2. Reis je met de auto? Vul dan het aantal km in bij vakje km vergoeding en upload het declaratieformulier km’s (zie welkomstmail).

Indien je in jouw uitzendovereenkomst afspraken met de opdrachtgever hebt gemaakt over bonussen, dan worden deze maandelijks uitgekeerd. De bonussen worden altijd op een donderdag verwerkt en overgemaakt. 

Indien in jouw uitzendovereenkomst afspraken zijn gemaakt over maaltijdvergoedingen, dan kun je deze laten vergoeden. In de meeste gevallen heb je recht op een maaltijdvergoeding als je meer dan 8 uur gewerkt hebt en ook na 19.00. Je vergoeding is dan altijd: € 6,25

Je loon is overgemaakt wanneer je op dinsdag een mail ontvangt met je loonstrook. Alle betalingen worden diezelfde dinsdag betaald. Afhankelijk van bij welke bank je zit staat het meestal binnen een dag op je rekening!

Load More

Overeenkomst en documenten

Onderstaande gegevens hebben we van je nodig. Stuur deze naar:

  • Een kopie van je VOG zelf
  • Een betalingsbewijs
  • Een ingevuld declaratieformulier voorzien van handtekening van je manager (dit declaratieformulier heb je bij je welkomstmail van ons ontvangen)

Indien je een DSI/PES aanvraag dient te doen, dan moet je deze aanvraag direct in gang zetten zodra je aan het werk gaat. Deze is namelijk binnen 6 weken na startdatum nodig. Hebben wij én de opdrachtgever deze niet binnen 6 weken in ons bezit? Dan moet je helaas stoppen met werken. In de welkomstmail die je van EN flex krijgt, staat meer informatie over de DSI aanvraag.

De aanvraag van de VOG is onderdeel van de procedure. Meer informatie over het declareren van deze kosten vind je hier in de FAQ.

Load More

Verlof & feestdagen

Dit doe je in de Flex Portal, een handleiding heb je ontvangen bij je welkomstmail. 

Let op: 

  • Reserveringen voor feestdagen kunnen alleen voor officieel erkende feestdagen worden aangevraagd. 
  • Je kan niet meer aanvragen dan je hebt opgebouwd, dit saldo kan je terugvinden rechts onderaan op je loonspecificatie.

Je meldt dit voor 9.00 uur zowel bij je manager als bij ons: 023-554 60 95. Wij melden, als je in fase 1 en 2 zit, bij Acture ziek en zij nemen telefonisch contact met je op en begeleiden je tijdens je ziekteperiode. Ben je weer beter? Meld dit dan opnieuw bij ons.

Zit je in fase 3? Dan hoef je de manager niet in te lichten maar lopen alle meldingen via EN flex. Neem contact met ons op.

Load More

Wijzigingen

Zodra je weet dat je werkzaamheden eindigen geef je dit per mail aan ons door! Wij zorgen ervoor dat binnen 6 weken na je laatste werkdag alles aan je is overgemaakt. Op zoek naar nieuw werk, geef het door!

Geef het tijdig door zodat wij een extra werkbriefje kunnen openzetten.

Geef het tijdig door zodat wij een extra werkbriefje kunnen openzetten.

Load More